Productes i serveis / Productos y servicios

 Al nostre restaurant d'especialitats a la carta podeu gaudir d'una cuina fresca, natural i mediterrània que es nudreix de productes de mercat, temporada i proximitat, juntament amb receptes clàssiques marca de la casa.

  En nuestro restaurante de especialidades a la carta puede disfrutar de una cocina fresca, natural y mediterránea que se nutre de productos de mercado, temporada y proximidad, junto con recetas clásicas marca de la casa.


Noces / Bodas

Empreses / Empresas

Càtering / Cátering

 Detall i profesionalitat posats al servei dels organitzadors de l'esdeveniment, perquè la festa es converteixi en una diada inoblidable.

 Possibilitat de cerimònies civils, pastissos especials, menús per a celíacs, menús infantils, cuina mediterrània...
 Tot el que imagineu pel vostre casament ho podem fer realitat.

***

 Detalle y profesionalidad puestos al servicio de los organizadores del evento, para que la fiesta se converta en un día inolvidable.

 Posibilidad de ceremonias civiles, pasteles especiales, menús para celíacos, menús infantiles, cocina mediterránea...

 Todo lo que imagineis para vuestra boda lo podemos hacer realidad.

 Disposem de menús especials per a grups d'empresa i especifics per a cada tipus de reunió, ja sigui de treball o de festa. Adaptant-nos a les particularitats de cada client.

***

 Disponemos de menús especiales para grupos de empresa y específicos para cada tipo de reunión, ya sea de trabajo o de fiesta. Adaptándonos a las  particularidades de cada cliente. Portem els nostres serveis a la seva empresa, domicili o el lloc que ens proporcioni.

***

 Llevamos nuestros servicios a su empresa, domicilio o el lugar que nos proporcione.